Styrk din handlekraft

De ting du ikke gør…

Endnu!

Et kursusforløb over Ni mandage hvor du træner dit mod til at gå nye veje

Efteråret 2019

Tilmeld dig nu!

Kurset er for dig der:

Står ved en personlig eller faglig skillevej - Men noget stopper dig.

Der lader andre styre for meget - Og får ikke sagt tydeligt ja eller nej.

Der ved du skal noget andet - Men er i tvivl om dit næste skridt.

Søger et forandrings-fællesskab - Med plads til kvalificeret sparring.

Det får du:

Ni kursusgange over 10 uger, som giver dig handlekraft til at træde i karakter.

Sprog for dét, der stopper dig.

Redskaber til at forfølge og holde fast i det, der er vigtigt og meningsfuldt for dig.

Træning til at stå i usikkerheden, navigere i tvivlen og handle på trods.

Netværk som er med hele vejen under & efter kurset.

Pris: 5625 ,- inkl. moms.

Kursusstart mandag den16. september 2019 kl. 17-20.

Vil du rydde ud i de dårlige undskyldninger, erstatte brok med handling og få modet til at starte med dig selv?

Kurset er for dig uanset om du er maskinmester, pædagog eller antropolog, det handler ikke om din faglighed men om dit mod til at forfølge dine mål og drømme

Jeg havde fornøjelsen af at møde Anne og Peter på Wayfinding-kurset på Brandbjerg Højskole og sjældent (måske faktisk aldrig) har jeg følt mig så set, oplivet og oplyst i et forløb, som i selskab med dem. Jeg har svært ved at give mig hen til processer, hvis de er dårligt faciliteret eller hvis der er for meget varm luft og klichéer, men det er der vitterligt intet af hos Handlemod. Jeg er dybt imponerede over deres evne til at skabe trygge rum og deres måde at være til stede på, som er så varm, imødekommende og “no bullshit” -agtig, at man ikke kan andet end at læne sig ind i det læringsrum de skaber og blive så meget klogere, på sig selv og på andre. De største, varmeste og mest respektfulde anbefalinger herfra!
— Tidligere kursist Helene Bæk Kortegaard
Handlemodige fællesskaber, Skolen for handlemod

Forløbets opbygning:

Forløbet består af ni moduler, hvor handlingsteorier forvandles til praksis.

16/9: Handlemodsfortællinger og introduktion: Hvornår har du handlet på trods af tvivl, usikkerhed og/eller frygten for at fejle? Vi møder holdet, og sætter rammerne for det gode læringsrum.

23/9: Introduktion til mekanismen “the flinch”: Hvorfor er det så svært at forandre sig? Vi får bevidsthed om den indre mekanisme, der ofte afholder os fra at handle, og får et fælles sprog, som hjælper os til at tage nye skridt.

30/9: Udfordring af jeres flinch: Vi træner at tage initiativ og handle på trods af usikkerhed og utryghed. Vi tager de første mulige skridt i forhold til ens udfordring med støtte fra gruppen og skarpe deadlines.

07/10: Refleksionsdag og forankring: Vi guider dig til at blive mere bevidst om hvor du står, hvad du skal arbejde på, og hvordan du kommer videre. Vi giver dig redskaber til at analysere dine udfordringer og dine handlemuligheder.  

21/10: Vi gør det sgu: Vi stiller det lidt provokerende spørgsmål “Hvad pisser dig af?” for at arbejde med den energi og handlekraft, der ligger i frustrationen og vreden. Vi finder drømmen bag frustrationen, og gør noget ved det! Ikke i morgen, men i dag!

28/10: Ret kikkerten: Vi skal kende vores roller og vores større formål for ellers løber vi efter egne øjeblikkelige behov - eller andres behov fremfor selv at tage styringen. Vi arbejder med udtrykket “align your attention to your intention” for at gøre dig skarp på din retning.

4/11: Refleksion og forankring: Vi guider dig til at blive mere bevidst om hvor du står, hvad du skal arbejde på, og hvordan du kommer videre. Vi giver dig forskellige redskaber til at analysere dine udfordringer og dine handlemuligheder.

11/11: Værdier i handling: Vi tydeliggør din indre motivation, og hvilke værdier, der styrer dine valg. Vi bliver klogere på HVORFOR du gør, som du gør. Vi træner at handle på værdierne fremfor bare at tale om dem.

18/11: Afslutning, forankring og fremad: Hvor var I da I startede, og hvor er I nu? Vi evaluerer og reflekterer over forløbet med hinanden, laver planer for fremtiden og skåler hinanden ud, som handlemodige mennesker.


Hvem møder du?

Du møder Peter Laut Matzen og Anne Eggebrecht fra Handlemod, som arbejder med at skabe rammer for private, institutioner og organisationer, hvor folk træder i karakter med nye handlinger, og tager deres handlekraft hjem.

Anne og Peter har skabt Handlemod netop fordi alt for mange af os lægger handlekraften fra os, og i stedet kommer med undskyldninger for ikke at gå efter dét, der er vigtigt for os. Alt for mange føler sig magtesløse og alene i forhold til at forfølge mål og drømme. Der er behov for, at vi alle bliver bedre til at tage handling og forfølge dét, der giver mening for os.

DSCF0872_1.jpg

Anne Eggebrecht

Anne er skater og kaospilot. Hun sætter handling bag ordene og får tingene til at ske. Hun laver rum, hvor folk ønsker at deltage og lære sammen. Anne har skabt foreningen Skateducate, hvor hun inspirerer kvinder til at få mere tro på sig selv og til at være del af en anerkendende kultur, hvor det handler om at udfordre sig selv og hinanden. Hun brænder for at skabe rum for handling og deltagelse med fokus på at lære. 

 
PeterLautMatzen

Peter Laut Matzen

Peter siger ofte ordet “hvorfor”, fordi han søger at få mennesker til at forholde sig til deres grunde for at handle eller ikke handle. Han søger at opdage de mekanismer, der står i vejen for at opnå det, vi ønsker. Peter har mange års erfaring med at få individer og grupper til at flytte sig og arbejde sammen. Disse erfaringer er kommet gennem en fortid som professionel fodboldspiller, folkeskolelærer, højskoleunderviser og entreprenørskabsunderviser. Derudover er han Cand. Mag. i læring og forandringsprocesser fra Aalborg Universitet. Det praktiske:

Vi mødes mandage fra 17.00 - 20.00 v. Frontløberne, Jægergårdsgade 154, 8000 Aarhus C. Der serveres en let aftensmad. Du skal ikke medbringe noget, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Tilmelding sker via bankoverførsel til Jutlander Bank,

Reg. nr: 9202 Konto nr: 2074451155 eller via Mobile Pay på 61654864 (Peter Laut Matzen)

OBS! tilmelding er først gældende ved modtaget betaling.

Sidste tilmelding 01.09. 2019.

Der er 16 pladser, og de går efter først til mølle princippet.

Pris: 5625,- inkl. moms.

Kontakt os, hvis du ønsker at dele betalingen i 3 rater a 1875,-

Prisen inkluderer ni kursusgange og ni omgange aftensmad, samt diverse undervisningsmaterialer.


Få et indblik i hvilke begreber vi bruger på kurset

er du tvivl om kurset er for dig? ring til Peter Matzen på 61654864