Handlemod er den rette blanding af praksis og teori

Anne og Peters forskelligheder gør, at deltagerne får den komplette pakke af handling, refleksion, teori og praksis. Anne lægger altid vægt på, at der skal handles, at man skal op af stolene, og man skal tage udgangspunkt i deltagernes egne udfordringer og drømme. Anne insisterer på, at der aldrig laves “som-om”-øvelser. Peter lægger vægt på refleksionsdelen, at putte teori og viden bag øvelserne, at man skal lære fra handlingerne og gøre dem til erfaringer. Peter er ikke bange for betænkningstid.

Deres individuelle forskelle er med til at skabe et inspirerende team med både teoretisk og praktisk dybde.

 

 
AnneRund.png

Anne Eggebrecht

Anne er skater og kaospilot. Hun sætter handling bag ordene. Hun får ting til at ske og skaber rum, hvor folk ønsker at deltage og lære sammen. Anne har skabt foreningen Skateducate, hvor hun inspirerer unge piger til at få mere tro på sig selv, turde falde for at rejse sig igen, og til at være del af en anerkendende kultur, hvor det handler om at udfordre sig selv og hinanden. Hun brænder for at skabe rum for handling og deltagelse med fokus på at lære.

 

PeterRund.png

Peter Matzen

Peter siger ofte ordet “hvorfor”, fordi han søger at få mennesker til at forholde sig til deres grunde for at handle eller ikke handle. Han søger at opdage de mekanismer, der står i vejen for at opnå det, vi ønsker. Peter har mange års erfaring med at få individer og grupper til at flytte sig og arbejde sammen. Disse erfaringer er kommet gennem en fortid som professionel fodboldspiller, folkeskolelærer, højskoleunderviser og entreprenørskabsunderviser. Derudover er han Cand. Mag. i læring og forandringsprocesser fra Aalborg Universitet.