ER DU I TVIVL OM NOGET?

Skal jeg være en ekstroverte Erik for at deltage?

NEJ, der er plads til alle personligheder. Vi får alle til at spille sammen og spille hinanden bedre. Holdet bliver kun stærkere når vi har hele spektret af personligheder repræsenteret. Fra den eftertænksomme til den impulsive kan alle have brug for mere handlekraft og forandring.

Jeg kan ikke deltage alle 9 gange, kan jeg stadig deltage?

JA, det kan du fordi er en del af et netværk, som støtter hinanden i at skabe forandringer. Så selvom du ikke kan en mandag eller to bliver du stadig opdateret på indholdet, ligesom du selv kan dele dine erfaringer internt i netværket. Vi sætter rammen for det gode forandringsfælleskab, som også består og giver dig værdifuld sparring efter kurset.

Kan jeg få min chef til at betale?

JA. Din chef investerer i en handlemodig medarbejder, som er klar over hvad hun vil og hvad hun kan bidrage med. Spørgsmålet er om din chef tør lede handlemodige medarbejdere og skabe kultur, hvor medarbejdere tager ejerskab og lederskab? Spørg hende og tá hende med på kurset.

Min chef er bange for, at jeg forlader mit job, hvis jeg kommer med på Styrk din Handlekraft; gør jeg det?

Måske. Vi kan ikke love at du bliver i jobbet, men vi kan i hvert fald sige at du bliver udfordret på, om det er det du virkelig gerne vil. Hvis du forlader jobbet ville du nok have gjort det alligevel og hvis du bliver, så kommer du til at bidrage med mange flere af dine kvaliteter, som skaber værdi for dig og din virksomhed. Du tager mere lederskab og handling over de udfordringer, som ligger foran jer. Kurset er en mulighed for at skabe en ny og bedre læringskultur, hvor medarbejdere ønsker at bidrage og kan bidrage, og hvilken chef ønsker ikke det?  

Hvordan kan jeg vide om kurset passer til mig?

Hvis du vil forholde dig til din motivation, handlekraft, mening og træne dit mod til gå nye veje, så er kurset for dig. Basta.

Kurset skal skabe udvikling for dig. Derfor arbejder vi med udgangspunkt i din situation, og ikke din faglighed. Om du er lingvist eller el-montør kræver forandringer nye handlinger - og det er dig, der skal gøre arbejdet og tage de nødvendige skridt -  støttet af Anne og Peter og 15 andre.

Har jeg noget at bidrage med?

JA! Kursets udgangspunkt er din situation og din lyst til at tage nye skridt. Hvis du på nogen måde er usikker, kan vi i den grad love dig at vi gør dig tryg nok til at bidrage, for det er det, vi er gode til! Vi skabe unikke læringsrum hvor folk tør udvikle sig. Vi lover at du kommer til at hjælpe både dig selv og de andre til at tage vigtige skridt.

Er det en god idé at tage en kollega eller ven med på kurset?

JA, og hvis I er to eller flere kan I jo støtte hinanden i at skabe ny handlingskultur. MEN det er ikke et must, fordi vi arbejder med hele holdet som et forandringsfælleskab, hvor alle tager ansvar for hinanden og deres udvikling.  

Hvad med prisen - kan jeg dele betalingen op?

JA, du er velkommen til at dele betalingen over 3 rater, hvis det passer bedre ind i din økonomi.