Skolen for handlemod

Gør noget ved det du drømmer om. Gå til Handlemod.

Photo 30-07-2018, 19.23.15.jpg

Er skolen for Handlemod for dig?

Går du og brokker dig over dit arbejde, fordi det ikke giver dig den samme energi som tidligere, men du opdager dig selv blive siddende på det samme sted alligevel?

Tænker du alt for ofte “hvad nu hvis jeg fejler?” og derfor bliver hvor du er - både personligt og fagligt?

Er du i tvivl om hvad dit næste skridt er? Skal du gå efter lederstillingen eller skal du gå selvstændig? Er du usikker på hvordan man genfinder sig selv arbejdsmæssigt og socialt?

Er du træt af at skrive jobansøgninger der lander i en bunke med 150 andre?

Står du overfor en personlig eller faglig skillevej i dit liv, og har du brug for at tage handling på din situation - så er Skolen For Handlemod for dig!

At gå til handlemod betyder:

At du bliver skarpere på dine ønsker for fremtiden. Det giver dig sprog for dét, der står i vejen for, at du kan gå efter dine drømme og mål. 

At du får redskaber, der kan hjælpe dig til at forfølge og holde fast i det, der er vigtigt for dig. Du bliver trænet i dét at stå i usikkerheden, navigere i tvivlen, og handle på trods.  

At du bliver en del af et netværk, som støtter dig i at træde i karakter. Du er blandt ligesindede, der alle vil træne deres handlemod, og som er klar til at udfordre sig selv.

At du deltager aktivt i et 9 ugers forløb, som giver dig konkrete redskaber til at gå efter det du ønsker dig, og træner din evne til at sætte handling bag ordene - og tage nye skridt.

Skolen for handlemod er for dig uanset om du er maskinmester, pædagog eller antropolog - Vi arbejder ikke med din faglighed direkte, men med dit mod til at tage næste skridt og til at følge det, der giver mening for dig.

2018-08-03 11.14.58.jpg

Hvem møder du?

Du møder Peter Laut Matzen og Anne Eggebrecht fra Handlemod, som arbejder med at skabe rammer for private, institutioner og organisationer, hvor folk træder i karakter med nye handlinger, og tager deres handlekraft hjem.

Anne og Peter har firmaet Handlemod netop fordi alt for mange af os lægger handlekraften fra os, og i stedet kommer med undskyldninger for ikke at gå efter dét, der er vigtigt for os. Alt for mange føler sig magtesløse og alene i forhold til at forfølge mål og drømme. Der er behov for, at vi alle bliver bedre til at tage handling og forfølge dét, der giver mening for os.


Anne Eggebrecht:

Anne er skater og kaospilot. Hun sætter handling bag ordene. Hun får ting til at ske og skaber rum, hvor folk ønsker at deltage og lære sammen. Anne har skabt foreningen Skateducate, hvor hun inspirerer kvinder til at få mere tro på sig selv, turde falde for at rejse sig igen, og til at være del af en anerkendende kultur, hvor det handler om at udfordre sig selv og hinanden. Hun brænder for at skabe rum for handling og deltagelse med fokus på at lære. 

DSCF0872_1.jpg

Peter Laut Matzen

Peter siger ofte ordet “hvorfor”, fordi han søger at få mennesker til at forholde sig til deres grunde for at handle eller ikke handle. Han søger at opdage de mekanismer, der står i vejen for at opnå det, vi ønsker. Peter har mange års erfaring med at få individer og grupper til at flytte sig og arbejde sammen. Disse erfaringer er kommet gennem en fortid som professionel fodboldspiller, folkeskolelærer, højskoleunderviser og entreprenørskabsunderviser. Derudover er han Cand. Mag. i læring og forandringsprocesser fra Aalborg Universitet. 

PeterLautMatzen

Det praktiske:

Vi mødes 9 mandage fra 17.00 - 20.00 v. Frontløberne, Jægergaardsgade 154, 8000 Aarhus C. Der serveres en let aftensmad. Du skal ikke medbringe noget, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Tilmelding sker via bankoverførsel til Jutlander Bank,

Reg. nr: 9202 Konto nr: 2074451155 eller via Mobile Pay på 61654864 (Peter Laut Matzen)

OBS tilmelding er først gældende ved modtaget betaling.

Sidste tilmelding 16.8 2019.

Der er 16 pladser, og de går efter først til mølle princippet.

Pris: 5625,- inkl. moms.

Kontakt os, hvis du ønsker at dele betalingen i 3 rater a 1875,-

Prisen inkluderer 9 kursusgange og 9 x aftensmad, samt diverse undervisningsmaterialer.

Forløbets opbygning:

Forløbet består af 9 moduler, hvor handlingsteorier forvandles til praksis

2/9: Handlemodsfortællinger og introduktion: Hvornår har du handlet på trods af tvivl, usikkerhed og/eller frygten for at fejle? Vi møder holdet, og sætter rammerne for det gode læringsrum.

9/9: Introduktion til mekanismen “the flinch”: Hvorfor er det så svært at forandre sig? Vi får bevidsthed om den indre mekanisme, der ofte afholder os fra at handle, og får et fælles sprog, som hjælper os til at tage nye skridt.

16/9: Udfordring af jeres flinch: Vi træner at tage initiativ og handle på trods af usikkerhed og utryghed. Vi tager de første mulige skridt i forhold til ens udfordring med støtte fra gruppen og skarpe deadlines.

23/9: Refleksionsdag og forankring: Vi guider dig til at blive mere bevidst om hvor du står, hvad du skal arbejde på, og hvordan du kommer videre. Vi giver dig redskaber til at analysere dine udfordringer og dine handlemuligheder.  

30/9: Vi gør det sgu: Vi stiller det lidt provokerende spørgsmål “Hvad pisser dig af?” for at arbejde med den energi og handlekraft, der ligger i frustrationen og vreden. Vi finder drømmen bag frustrationen, og gør noget ved det! Ikke i morgen, men i dag!

7/10: Ret kikkerten: Vi arbejder med at finde ind til dét, der er vigtigt for dig! Vi arbejder med udtrykket “Allign your attention to your intention”, som hjælper dig med at kunne navigere bedre.

21/10: Refleksion og forankring: Vi guider dig til at blive mere bevidst om hvor du står, hvad du skal arbejde på, og hvordan du kommer videre. Vi giver dig forskellige redskaber til at analysere dine udfordringer og dine handlemuligheder.

28/10: Værdier i handling: Vi tydeliggør din indre motivation, og hvilke værdier, der styrer dine valg. Vi bliver klogere på HVORFOR du gør, som du gør. Vi træner at handle på værdierne fremfor bare at tale om dem.

4/11: Afslutning, forankring og fremad: Hvor var I da I startede, og hvor er I nu? Vi evaluerer og reflekterer over forløbet med hinanden, laver planer for fremtiden og skåler hinanden ud, som handlemodige mennesker.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at skrive til info@handlemod.dk eller ringe til Peter Laut Matzen på 61654864

Jeg havde fornøjelsen af at møde Anne og Peter på Wayfinding-kurset på Brandbjerg Højskole og sjældent (måske faktisk aldrig) har jeg følt mig så set, oplivet og oplyst i et forløb, som i selskab med dem. Jeg har svært ved at give mig hen til processer, hvis de er dårligt faciliterede eller hvis der er for meget varm luft og klichéer, men det er der vitterligt intet af hos handlemod. Jeg er dybt imponerede over deres evne til at skabe trygge rum og deres måde at være til stede på, som er så varm, imødekommende og “no bullshit” -agtig, at man ikke kan andet end at læne sig ind i det læringsrum de skaber og blive så meget klogere, på sig selv og på andre. De største, varmeste og mest respektfulde anbefalinger herfra!
— Tidligere kursist Helene Bæk Kortegaard