Vi træner grupper og individers handlekraft og mod til forandring.

Kommende Kurser:

Skab Deltagelse

Styrk Din Handlekraft

 
undervisningsforløb

Handlemodsforløb

Hvordan udfordrer du dig selv hver dag?

Hvordan udvider man sin komfortzone?

Vi tilbyder længere forløb, hvor vi træner deltagernes evne til at tage initiativ og handle på trods af risikoen for at fejle og føle sig dømt. Vi kalder det hverdagsmod.

Et forløb giver deltagerne viden om, værktøjer til, og erfaringer med at overkomme hindringer for handling og derved opnå handlekraft i hverdagen.

Workshop

OPlæg & Workshops  

Hvordan får man mennesker til at tage ejerskab på at løse problemer og udfordringer på arbejdspladsen, i lokalmiljøet og i samfundet?

Hvordan træner man sin handlemodsmuskel? 

Vi tilbyder oplæg og workshops, hvor deltagerne arbejder med og får værktøjer til at opnå mere handlekraft og initiativ i hverdagen.

Facilitering

Facilitering

Hvordan skaber du engagement og læring i klasse- og grupperum?

Hvordan aktiverer du dine medarbejdere til møder? 

Vi faciliterer processer, hvor mennesker sammen løser fælles udfordringer. Vi udvikler og skaber processer med fokus på deltagelse, engagement og refleksion, hvor deltagerne bevarer energi og fokus.

 
 

Træning af handlemod starter med at mødes til en uforpligtende samtale om ønsker og udfordringer

Kontakt os her

 
 
sundby-logo.png
Anne fra Handlemod guidede os igennem en super dag om mødefacilitering, hvor vi fik afprøvet konkrete værktøjer lige til at implementere i vores netværks kommunale virkelighed.
Handlemod har været meget nysgerrige og imødekommende over for vores idéer med dagen fra første kontakt og formåede at skabe en både sjov, lærerig og værdiskabende dag for vores temagruppeformænd og bestyrelsen. Alt i alt står vi tilbage med en oplevelse af professionel håndtering og det er ikke sidste gang vi bruger dem i vores arbejde.
— Charlotte Lisasger Petersen, Sekretariatschef for Sund By Netværket
Konventum
Det kan være nemt nok at finde ud af, at her bør der handles. Og måske også ”her bør jeg gøre noget”. Det svære er, når vi alligevel ikke handler. Hvad er det for nogle mekanismer, der stopper os, sætter os på pause. Det giver Peter Matzen og Anne Eggebrecht/ Handlemod et bud på med deres introduktion til The Flinch.
Med utroligt let tilgængelige redskaber guider de os gennem en proces, hvor vi bliver mere bevidste om hvornår vi ”flincher”, hvad der får os til det.
Og de stopper ikke her, for det handler om at få aktiveret handlemodet. Gennem enkle udfordrende spørgsmål og ved at udnytte samspillet i en gruppe guides vi til at bliver klare på, hvad vi faktisk kan gøre … og så gøre det.
Peter og Anne bidrog på vores underviserkonference Mod & Handlekraft i maj 2018. De skabte masser af energi og et dejligt, åbent læringsmiljø. De ved hvad de taler om, de er virkelig godt forberedt til målgruppen, og de er 100% nærværende, når de faciliterer.

Vi kan kun anbefale dem.
— Lise Bertram; Læringskonsulent for Konventum

IBA_logo_DK_sh-300x184.png
Opbygningen af dagen synes jeg sad lige i skabet. Du formåede, at skabe forstyrrelser ved deltagerne, hvilket man kunne fornemme på deltagerne i løbet af dagen, når du iscenesatte de forskellige processer.
— Søren Skousen; Antropolog/adjunkt ved IBA (International Business Academy)
facilitering
Deltagerne var MEGET engagerede. Jeg tror ikke, du vil kunne finde et andet efteruddannelsesforløb, hvor lærere er lige så engagerede. Det samme gælder for vores studerende.
— Mikkel Hjorth; Lektor VIA læreruddannelsen
handlekraft
I felt that you were constantly there to push my thinking and your presense at all times was so reasurring. It’s incredible the amount of depht you bring to your work and I wish for you to keep creating more joy for yourself and others that way.
— Jigyasa Labroo; Teach for India

entreprenørskab
De er skarpe og suveræne til at få handlekraften frem i de studerende.
— Birgitte Woge Nielsen; Koordinator for VIA Studentervæksthus
Radikale_B.jpg
Hvis der er noget der er brug for i dag, så er det mod til at handle. Som lektor i samfundsfag, engelsk og innovation på Aarhus Katedralskole har jeg ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at opleve mine elever motiverede og bragt i spil af Handlemod. Peter og Anne har en særlig evne til at antænde et lys i de unge og derved sætte dem i stand til at skabe forandring, der hvor det for dem er allermest presserende. Som politiker har jeg desuden oplevet hvordan Handlemod er ideelle til at omsætte bureaukrati og tanker til værdiskabende handling i praksis. På tværs af alder evner Handlemod at skrue op for handlekraften i det enkelte menneske, og deres workshops er derfor ideelle i den lille forsamling såvel som i de helt store sammenhænge. Når lyset slukkes går alle hjem - med sprudlende energi, engagement og med troen på, at det første skridt i at skabe handling ikke er så svært endda. Jeg fortæller om Handlemod vidt og bredt, og tror på, at vi med opdagelsen af Handlemod har fat i noget afgørende og vigtigt.
— Eva Borchorst Mejnertz, Byrådsmedlem (B) Politisk ordfører